0 geproduceerde video's in 2024
Bekijk voorbeelden

Implementatie taGGleAuto-videospeler

De videospeler kan eenvoudig geïmplementeerd worden met behulp van een iframe-tag element.
Zodra een video is verwerkt door ons renderplatform, versturen wij een callback naar onze koppelpartner, waarin het unieke taGGle ID van de video wordt opgenomen. Het taGGle ID is uniek voor elke video en kan niet rechtstreeks bij ons worden opgevraagd; dit verloopt via de invoerpartner van een autobedrijf. Voor verdere ondersteuning bij het ontvangen van het taGGle ID, bijvoorbeeld voor integratie in een XML-feed of andere koppeling, adviseren wij om contact op te nemen met de invoerpartner voor nadere begeleiding.

URL opbouw videospeler
http(s)://[skin].movieplayer.nl/[mode]/[taggle_id]

Voorbeeld volledig
<iframe src="https://taggleauto.movieplayer.nl/tg/1234567" frameborder="0" allowfullscreen="" width="100%" height="100%"></iframe>

Afbeeldingen
Het is mogelijk om verschillende formaten afbeeldingen op te vragen door "small", "medium" en "large" achter de URL te plaatsen. Dit biedt handige mogelijkheden wanneer de videospeler bijvoorbeeld in een carrousel geïntegreerd moet worden.

• https://taggleauto.movieplayer.nl/tg/1234567/large
  • https://taggleauto.movieplayer.nl/tg/1234567/medium
  • https://taggleauto.movieplayer.nl/tg/1234567/small

Overige opties
Het is mogelijk om automatisch afspelen in- of uit te schakelen via onderstaande parameters

• https://taggleauto.movieplayer.nl/tg/1234567/autoplay-disabled
  • https://taggleauto.movieplayer.nl/tg/1234567/autoplay-enabled

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via support@isn.nl.